Een ongeluk zit in een klein hoekje

De Stadsfeesten vieren we samen, maar wel op een veilige manier! Hoewel we liever niet nadenken over mogelijke incidenten tijdens ons prachtige evenement, treffen we uiteraard wel de nodige voorzorgsmaatregelen.

Dit jaar krijgen we daarbij hulp van Mark Hommersen, een gerenommeerde brandweerman en instructeur, en tevens eigenaar van Hommersen Safety & Onderhoud. Mark draagt Hoorn een warm hart toe en is al betrokken geweest bij talloze evenementen in onze stad. Zijn bedrijf verzorgt de blusmiddelen voor de Stadsfeesten. Heel belangrijk, want we willen eventuele noodsituaties snel kunnen aanpakken.

Alle podia en stroompunten worden door Hommersen voorzien van de juiste blusapparatuur. En ze staan ook paraat tijdens het feest zelf. Een geruststellend idee.

Brandpreventie is van levensbelang, en in Nederland gelden hiervoor dan ook strenge regels. Veel bedrijven hebben echter niet genoeg kennis om aan alle regels en eisen te voldoen. Gelukkig neemt Mark met zijn bedrijf die zorgen weg. Zo regelt hij het onderhoud en certificering voor een groot aantal horecabedrijven in Hoorn. Mark en zijn team staan ook klaar voor particulieren!

 

Benieuwd wat Hommersen Safety & Onderhoud voor jou kan betekenen?

Check de website https://www.hommersen.eu/.

De stadsfeesten volgend jaar weer?

De Hoornse Stadsfeesten maakt geen winst en is een non-profit organisatie die compleet afhankelijk is van donateurs, sponsoren, vrijwilligers én van jouw euro. Dit allemaal omdat samen zoveel leuker is en écht iedereen kan genieten van een een prachtig weekend.