20:00 - 21:30
Roode Steen

The Very 80’s

The Very 80's

The Very 80’s

The Very 80's viert dit jaar haar 20 jarig jubileum en brengt tijdens de Hoornse Stadsfeesten een ode aan de gerenommeerde dance hits uit de jaren 80 en late 70's!

Wie kent ze niet de hits van Earth Wind & Fire, Chic, The Jacksons, Dan Hartman, Bee Gees en Kool and the gang. Wie heeft er niet meegezongen met ABBA of Tavares? Welke tiener uit de jaren 80 heeft er niet geschuifeld op Last Dance van Donna Summer of (I've had) The Time of My Life? Deze songs komen nog steeds voor op de lijstjes van de grootste hits allertijden en de jaarlijkse Top 2000.

The Very 80's is in 2002 opgericht door drummer en jaren 80 muziekliefhebber Léon Schuld.
The Very 80's heeft door de jaren heen met honderden optredens een muzikale reis gemaakt met een uitgebalanceerd repertoire van de grootste hits uit de jaren 80. Hierin zijn heel veel jaren 80 hits ten gehore gebracht en hieruit blijkt dat met name het dansbare genre het beste aanslaat bij ons publiek en fans. Dit zijn de zgn. Dance Classics waarbij de late jaren 70 natuurlijk niet mag ontbreken deze mix van nummers staat garant voor een gezellige avond of een geslaagd feest.

The Very 80's bezetting bestaat uit Nancy Bregman van Straaten zang, Eugène Lagerwey zang, Erik Ruiter gitaar, Hein Nagelmaeker basgitaar, Marcus Soeters keyboards en Léon Schuld drums.

De zaterdagavond op de Roode Steen zal daarom 90 minuten in het teken staan van Dance Classics! Kortom een feest van herkenning met O ja momenten maar vooral lekker dansen! Het feest start om 20.00.