De beste plek van de Stadsfeesten

Als vrijwilliger van de Hoornse Stadsfeesten heb je altijd de beste plek! Je ziet alles van dichtbij, krijgt te eten en te drinken en weet wat de leukste bandjes zijn. Maar, het is wel hard werken. Want er is niemand anders die het doet; we zetten 3 overvolle dagen neer, alleen met jou en de andere vrijwilligers. Leuk en gezellig werken, dat wel want al je collega’s doen het omdat ze het leuk vinden, van muziek houden en zin hebben in een hectisch maar onvergetelijk weekend.

Lijkt het je leuk om voor 60.000 mensen een te gek evenement neer te zetten met ruim 100 acts? Geef je dan snel op!

 

Wat zoeken wij?


Locatiemanagers

Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op ‘jouw’ locatie. Dit kan een plein of straat zijn, maar ook een zaal met een podium. Jij bent de schakel tussen de organisatie en je crew en als er problemen zijn, ben jij het eerste aanspreekpunt.

 

Podiummanagers

Als podiummanager ben je verantwoordelijk voor alles wat er óp het podium gebeurt. Je krijgt hulp van technici en een stagehand, maar moet zelf ook wel enig technisch inzicht hebben. Je vormt een hecht team met de locatiemanager.

 

Stagehands

Als stagehand help je bij alle voorkomende werkzaamheden op het podium.

 

Runners

Als runner ben je hét manusje van alles van de Stadsfeesten. Omdat bijna alle andere vrijwilligers op hun post bij het podium moeten blijven, ben jij de schakel ertussen.

 

Gastheren of -vrouwen

De gastheren en -vrouwen zijn gestationeerd op de Centrale Post op de Roode Steen en zorgen dat daar alles op rolletjes loopt.

 

Bouwmedewerkers

Bouwmedewerkers ondersteunen de ingehuurde bedrijven bij de op- en afbouw van de podia en de techniek. Dit is met name op de vrijdag (vanaf 08:00), na sluiting op zondag (24:00) en op maandagochtend en -middag.

 

Beveiligingsmedewerkers

Als beveiligingsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het vrijhouden van de podia en ondersteun je het professionele beveiligingsteam.

 

Lijkt het je leuk? Meld je dan op dit formulier aan!