Beste artiest,

De Hoornse Stadsfeesten is een belangrijk (gratis) podium voor muzikaal talent in de regio. We hopen het evenement daarom nog heel vaak te kunnen organiseren. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Graag vragen we je onze ambassadeur te worden. Daarmee steun je niet alleen de Hoornse Stadsfeesten, maar spek je ook de clubkas van jouw vereniging, koor of band! Lees snel verder en ontdek hoe het werkt!

Promoot de Hoornse Stadspas en spek de clubkas van je vereniging!

Draag jij de Hoornse Stadsfeesten ook een warm hart toe? Help ons dan namens jouw vereniging (of bijvoorbeeld koor of band) zoveel mogelijk Stadspassen te verkopen. Per verkochte pas verdient jouw vereniging 2,50 euro! (incl. BTW). Het werkt als volgt:
Stap 1) Je vult het contactformulier op onze website https://www.hoornsestadsfeesten.nl/contact/.
In het blok ‘ Bericht’ zet je ‘Verenigingsactie’ en daaronder deze gegevens van jouw vereniging:
naam vereniging, correspondentieadres, gegevens contactpersoon (naam, mailadres en tel.nr.) en het rekeningnummer van de vereniging.
Stap 2) Enkele dagen later ontvang je van ons een speciale code, exclusief voor leden en fans van jouw vereniging.
Stap 3) Je spoort zoveel mogelijk mensen binnen je vereniging en iedereen die fan is van jouw vereniging aan een Stadspas te bestellen via onze webshop http://bit.ly/1TOz8hJ en met vermelding van jullie exclusieve code. Men betaalt direct online 10 euro voor de Stadspas en ontvangt deze enkele dagen later in de brievenbus. VOOR ELKE BESTELDE PAS WAARBIJ DE CODE VAN JOUW VERENIGING IS GEBRUIKT, WORDT NA AFLOOP VAN DE STADSFEESTEN 2,50 EURO (INCL. BTW) OVERGEMAAKT NAAR JOUW VERENIGINGSREKENING!!

Over de Hoornse Stadspas
Iedereen die een Stadspas bestelt laat zien dat hij de Hoornse Stadsfeesten een warm hart toedraagt.
In ruil daarvoor ontvangen Stadspashouders tijdens het evenement een gratis programmaboekje, korting bij enkele ondernemers en kunnen zij gratis gebruik maken van de Stadsfeesten toiletpunten. Ook neemt iedereen met een Stadspas automatisch deel aan een loterij en maakt zo kans op leuke prijzen!

Doe je mee?
We zien je aanmelding voor deze leuke verenigingsactie graag tegemoet en hopen je natuurlijk te ontmoeten tijdens de Hoornse Stadsfeesten op 17, 18 en 19 juni!

Alvast hartelijk bedankt voor je inzet!

Namens het bestuur en alle andere vrijwilligers van de Hoornse Stadsfeesten