Het derde weekend van juni vult de Hoornse binnenstad zich met muziek, dans, theater en allerlei andere vormen van cultuur. Met een sprankelend en verrassend gevarieerd programma is de Hoornse Stadsfeesten één van de grootste gratis toegankelijke evenementen in West-Friesland.

Wij vonden het daarom ook interessant om jullie te laten zien dat de Hoornse Stadsfeesten meer is dan een evenement. De vrijwilligers bijvoorbeeld die trots zijn deel te mogen zijn van de Hoornse Stadsfeesten. De lol, de betrokkenheid met elkaar als vrijwilligers en meer. Uiteraard hebben we in de #stadsvlog niet alleen het wel en wee van de vrijwilligers gefilmd, ook komen er fragmenten voorbij van het wel en wee bij diverse podia.

Ook een speciale dank aan Sander Huisman die deze #Stadsvlog(en) tot een prachtig stukje naslagwerk heeft weten te maken voor Hoorn maar vooral voor iedereen! Iedereen bedankt voor zijn aandeel in deze Hoornse Stadsfeesten #Stadsvlog en hopelijk zien we jullie in een nieuwe editie van de Hoornse Stadsfeesten!

Bekijk hier ons YouTube kanaal! Like & Abonneer!