De Hoornse Stadspas is nu nog leuker!

De belangrijkste reden om een Hoornse Stadspas te kopen is dat je op die manier, voor maar 10 euro, de Hoornse Stadsfeesten steunt en het mede dankzij de stadspashouders is dat ook dit jaar de Stadsfeesten georganiseerd kunnen worden.

Om de aanschaf van de Hoornse Stadspas nog leuker te maken hebben wij een aantal voordelen aan de pas gekoppeld. Zo kunnen stadspashouders tijdens het Stadsfeesten weekend op vertoon van de pas een gratis programma boekje ophalen, en kunnen zij kosteloos gebruik maken van de Stadsfeesten toiletpunten in de stad. En stadspashouders spelen automatisch mee in de loterij en maken daarmee kans op leuke prijzen.

Daarnaast krijg je op vertoon van je stadspas korting of voordelen bij ondernemers en horeca in Hoorn, bijvoorbeeld een drankje bij een menu of korting op een product. En niet alleen tijdens het Stadsfeesten weekend, maar het hele jaar door zolang je lang je lid blijft!*

Koop hem nu hier en word lid. Alle passen die 14 juni nog worden gekocht kunnen in het Hoornse Stadsfeesten weekend worden afgehaald bij het informatiepunt op het Kerkplein in Hoorn.

* Lidmaatschappen lopen ieder jaar tot en met 30 april. Je lidmaatschap wordt per 1 mei automatisch verlengd, dit kun je eenvoudig opzeggen tot 1 maand voor de vernieuwing. Er is geen enkele verplichting om lid te blijven of de Stadspas automatisch opnieuw aan te schaffen.