Hij is al bijna vanzelfsprekend. De Hoornse Stadspas! Of, zoals hij gekscherend ook wel genoemd wordt, ‘de Hoornse Plaspas’. Die pas die in het leven is geroepen toen de Stadsfeesten in zwaar weer verkeerden. Die pas waar elk jaar een leuke loterij met prijzen aan vast zit. Maar vooral die pas die het mede mogelijk maakt dat dit jaar voor de 20e keer de Hoornse Stadsfeesten georganiseerd kunnen worden.

 De belangrijkste reden om een Stadspas aan te schaffen is natuurlijk niet het gratis toiletbezoek. De belangrijkste reden is dat je als Stadspashouder laat zien dat je de Stadsfeesten een warm hart toedraagt en graag een bijdrage wilt leveren aan het voortbestaan van het evenement. De Stichting Hoornse Stadsfeesten is een non-profit organisatie die gedragen wordt door vrijwilligers en qua inkomen afhankelijk is van de gulle giften en diensten van sponsors en partners. En daarbij zijn alle beetjes van harte welkom.

 De organisatie krijgt geregeld de vraag wat men krijgt voor de Hoornse Stadspas. Het antwoord van onze voorzitter Theo Viset is simpel; ‘Voor de Hoornse Stadspas krijg je de Hoornse Stadsfeesten’. En dat is natuurlijk al een voordeeltje op zich. Want voor slechts 10 euro krijg je 3 dagen live muziek en entertainment, verzorgd door meer dan 100 acts op meer dan 10 locaties.Om de aanschaf van de Hoornse Stadspas nog leuker te maken hebben wij een aantal voordelen aan de pas gekoppeld. Het gratis programmaboekje dat tijdens het Stadsfeesten weekend op vertoon van de pas kan worden opgehaald, het kosteloos gebruik maken van de Stadsfeesten toiletpunten in de stad en het automatisch meespelen in de loterij waarbij je kans maakt op leuke prijzen.

Nieuw dit jaar is dat we de Stadspas aan het ontwikkelen zijn naar een pas waar je niet alleen tijdens het weekend, maar het hele jaar van kan profiteren, zolang je lid blijft*. De Stadspas wordt gekoppeld aan ondernemers en horecagelegenheden in Hoorn waar je op vertoon van je Stadspas bijvoorbeeld korting kan krijgen of een gratis drankje bij een gerecht of menu. Deze voordelen blijven we steeds toevoegen en uiteraard houden we je van alle voordelen op de hoogte middels een regelmatige nieuwsbrief.

Nog meer reden om de Stadspas aan te schaffen dus KOOP ‘M NU! 

Wilt u als bedrijf, winkel of organisatie ook een korting/voordeel of een item aanbieden voor de loterij en het daarmee nog aantrekkelijker maken de Stadspas te kopen? Mail dan snel naar sponsoring@hoornsestadsfeesten.nl en vraag ons wat wij daarvoor terug kunnen doen!

 

* Lidmaatschappen lopen ieder jaar tot en met 30 april. Als je dat hebt aangegeven wordt je lidmaatschap per 1 mei automatisch verlengd, dit kun je eenvoudig opzeggen tot 1 maand voor de vernieuwing. Er bestaat geen enkele verplichting tot lidmaatschap of verlenging.